Spill Skrapelodd online med gratis penger og innskudd bonus og vinn store priser

Spill Skrapelodd

Å spille online skrapelodd er enkelt og det får deg ikke til å gjøre noe rart eller forvirrende. Du kan gå inn på spillet fra praktisk talt hvor som helst, når som helst (så lenge du har internett tilgang og flashplayer på din PC).

Får å starte trenger du å lage en konto på CrazyScratch.com, en webside som er dedikert til skrapelodd spill. Ikke glem å lage en ekte.penger konto og få 50kr gratis. Det er egentlig alt du trenger å gjøre, prøv spillene deres med de 50 gratis kronene. Du får også en 100& cash-match bonus første gang du gjør en deposit opp til 2000kr (gjør en deposit på 2000kr og få 2000kr som en bonus).

Om du er usikker på hvilket spill du skal spille først, anbefaler vi et stort utvalg vi er sikre på du vil like – bare ta en titt på vår Skrapelodd side. Vi har også noen videoer av skrapelodd spill som blir spilt slik du kan se hvordan man spiller, hvordan bruke auto funksjoner og hva som skjer når du vinner!

Skrapelodd er bokstavelig talt for alle (over 18). de er enkle, gly og veldig billige å spille og det er store premier som venter på å bli vunnet. Det er også en av svært få online spill som både menn og kvinner, ung og gammel kan nyte. Det er mange fordeler med å spille skrapelodd online. 50Kr gratis med ingen gebyr eller nødvendighet med å gjøre deposit, 100% cash-match bonus når du gjør ditt første innskudd, gjentagelige spiller promoteringer som tilbyr en sjangse å vinne flere penger, turneringer og noen overaskelser gjennom året. Om du ikke har startet å spille, bli med milloner av andre spillere i hele verden og spill nå.

Om du er en online Bingo entusiast, kan du varme opp ved å spille online skrapelodd umiddelbart. Kanskje med tid vil websidene legge til fasiliteter som tillater spillere å chatte samtidig som de spiller.

Spill skrapelodd online på CrazyScratch.com

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Scratch Card